Blastrac inte bara utvecklar sina egna maskiner, verktyg och tekniker för ytbehandling, vi tillverkar de också i huvudsak själva. Av alla karosseridelar vi använder i våra maskiner tillverkas över 80% i våra egna fabriker. Blastracs europeiska huvudkontor i Nederländerna är central för den globala monteringen och distributionen av våra produkter.

Arbeta Effektivt

I vår anläggning i Polen har vi olika maskiner som hjälper till att effektivt producera de delar som forsknings- och utvecklingsavdelningen designat. Till exempel har Blastrac Polen två av de mest avancerade laserskärarna, som tillverkats av toppvarumärket Bystronic, till sitt förfogande. De har även flera svetsstationer, vilket gör det möjligt för våra anställda att arbeta snabbt och effektivt.

När varje maskindel blivit utskuren, böjs den till en ny form. På vår fabrik i Polen har vi en Bystronic press som möjliggör detta. Denna maskin kan böja det hårdaste stålet till vilken form som helst. Efter att maskindelarna fått rätt form, målas de Blastrac-blå.

Arbeta Tillsammans

Förutom egen fabrik där vi producerar merparten av våra maskiner, har vi mycket starka relationer med våra leverantörer. Blastrac har genom åren sökt rätt leverantörer som kan leverera den kvalitet vi garanterar för våra kunder. Numera är små och stora avgörande maskindelar tillverkade av leverantörer som har lång erfarenhet av att producera delar till maskiner med stor precision.

Tillsammans med våra sälj & servicecenter över hela världen har Blastrac en effektiv och organiserad försörjningskedja som kan leverera snabbt och kostnadseffektivt.