Alla Blastracs trippel disc slipmaskiner har tre slipskivor vilket säkerställer att sliphuvudet alltid följer golvet och ger bästa möjliga resultat. Alla trippel disc slipmaskiner är anpassade för Diamag-adapterplattorna för diamantslipverktyg.

Blastrac trippel disc slipmaskiner används världen runt på industri- och dekorationsgolv, men också inom sanering- och rivning. Finns i många storlekar och elektriska versioner, de kan fungera när som helst och var som helst.

VAR KAN TRIPPEL DISC SLIPMASKINER ANVÄNDAS?

  • Slipning med diamantskivor som inte genererar vibrationer
  • Används ofta för polering av golv
  • Perfekt för att jämna ut ojämna golv utan att behöva ta bort alltför mycket material
  • Perfekt för borttagning av gammal färg / beläggningar / lim
  • Mindre åtgång av färg eller annan beläggning på ditt nya golv
  • Används för slipning av stora golvytor
  • Blastrac trippel disc golvslipmaskiner är dammfria när de kopplas till en Blastrac stoftavskiljare

ANVÄNDARVÄNLIG

Lätt att manövrera, nästan vibrationsfri och användarvänlig kontrollpanel. Tack vare de höjdjusterbara handtagen är det enkelt att ha kontroll över maskinen. Plug and grind! ………………………………………………………………………………………………………

3 SLIPSKIVOR

Alla Blastracs planetariska slipmaskiner har 3 roterande slipskivor för maximal slipyta samt för jämn tryckfördelning. Slipskivans dimension varierar beroende på maskinens storlek.

DAMMFRI ARBETSMILJÖ

Alla Blastracs slipmaskiner ska anslutas till en industriell stoftavskiljare från Blastrac. Det innebär att du kan arbeta dammfritt och skapa en säker arbetsmiljö.

SYSTEM FÖR ADAPTERPLATTOR

Våra trippel disc golvslipmaskiner är kompatibla med de patenterade, magnetiska Diamag-adapterplattorna för enkel montering av diamantverktygen. ……………………………………………………………………………………………………………………………..

PERFEKT FÖR DEKORATIVA GOLV

Våra trippel disc golvslipmaskiner är idealiska för polering och underhåll av golv. Tack vare den justerbara tryckfördelningen får man ett perfekt resultat vid polering.

GREEN TECHNOLOGY

Våra slipmaskiner, som alla andra Blastrac-maskiner, använder inga kemikalier eller slösar på värdefullt dricksvatten. ………………………………………………………………………..