+46 (0)31 30 333 55    info@blastrac.se   

Upptäck våra nya trippel disc slipmaskiner BMG-444 & BMG-444SC


Nya Blastrac BMG-444 är den minsta planetariska golvslipen i vårt sortiment. Den är mycket kompakt och kommer åt trånga utrymmen.

Maskinerna är lätta att manövrera och har minimalt med vibrationer och låg ljudnivå. Med ett justerbart styrhandtag som innehåller en förvaringsplats för en smartphone, är det enkelt att hålla kontroll över maskinen. Dessutom kan BMG-444 vikas ihop för enkel transport i mindre fordon (BMG-444 kan också enkelt demonteras i tre delar).

Det planetariska systemet i BMG-444 sitter i ett helgjutet hus för att hålla den nedre remmen 100% fri från damm och vatten. Detta gör maskinen mycket enkel och säker att rengöra! Dessutom har de ett självspännande övre bälte med lång livslängd. Det betyder att man inte behöver justera remspänningen, vilket ger minimalt underhåll av remmen!

Det flytande höljet är tillverkat i ett enda stycke som gör det enkelt att låsa för byte av verktyg och vid transport. Liksom alla andra Blastracs trippel disc slipmaskiner levereras BMG-444 med Slidemag-adapterplattor där man kan montera alla typer av Slidemag-verktyg, inklusive slipverktyg, PCD-verktyg, keramiska verktyg och verktyg för polering.

Nya BMG-444 är standardutrustad med en stoftavskiljaranslutning på 76 mm, ett flytande hölje och ett extra munstycke för bättre sugprestanda. Den har också en vattenslanganslutning med en lätt justerbar kulventil för flödeskontroll.

Om du har några frågor eller vill diskutera möjligheterna att göra några tester / demo, kontakta oss.

  • Upptäck våra nya trippel disc slipmaskiner BMG-444 & BMG-444SC

Copyright 2018 Blastrac BV | Hem | Översikt | Nyhetsbrev | Integritetspolicy