+46 (0)31 30 333 55    info@blastrac.se   

Trumvirvel, tack!


Senaste innovationen inom fräsning.

Blastrac BMP-335ELITE är en ny och extremt kraftig fräs. Det är en helelektrisk maskin utrustad med ett helt nytt handtag där du styr alla funktioner: de oberoende drivhjulen, arbetshastigheten, riktningen och frästrumman. Den finns I två versioner: en manuell och en fjärrkontrollerad version.

Vår nya fräs är ergonomiskt utformad så att det är enkelt att justera hastigheten och riktningen och att svänga 360 grader. Den digitala amperemätaren på handtaget blir röd när max Ampere är nådd, vilket innebär att arbetsdjupet eller hastigheten måste justeras.

Det dammtäta fräshuset sitter monterat i ramen med vibrationsdämpande bussningar. Tack vare detta system har BMP-335ELITE en mycket låg vibrationsnivå jämfört med andra fräsar på marknaden.

Blastrac har utvecklat ett stort sortiment trummor och fräsverktyg så att du kan bearbeta alla golv och specifika applikationer.

Tack vare det specialdesignade systemet för dammextraktion inuti fräshuset är BMP-335ELITE dammfri när du kopplar den till stoftavskiljaren BDC-44 eller EBE-200DC.

VÄLJ MASKIN SOM PASSAR DINA BEHOV BÄST, UTIFRÅN DE JOBB DU SKA UTFÖRA.

Några av fördelarna med den fjärrkontrollerade versionen är förbättrad arbetsmiljö samt ökad produktivitet. Användaren kan gå runt maskinen för att kontrollera fräsresultatet, stoftavskiljaren och slangarna. Du kan enkelt uppnå väldigt exakta resultat med våra nya BMP-335ELITE.

UPPLEV BMP-335ELITE!                    UPPLEV BMP-335ELITE RC!

  • Trumvirvel, tack!

Copyright 2018 Blastrac BV | Hem | Översikt | Nyhetsbrev | Integritetspolicy