+46 (0)31 30 333 55    info@blastrac.se   

Golvborttagning med BMS-150E!


Vår nya BMS-150E visade sig effektiv i en gammal industribyggnad före rivning.

Det senaste tillskottet i Blastracs golvstrippersortiment, BMS-150E, användes nyligen på ett rivningsjobb i Nederländerna. När man hanterar rivning av en byggnad är det fokus på korrekt hantering av byggavfall och återvunnet material. Detta kan ha stora fördelar när det gäller hållbarhet och livskvalitet. Korrekt hantering av avfall är ett måste för att sortera de återvinningsbara materialen från de icke-återvinningsbara. Det är där vår golvstripper BMS-150E kommer in!

Vår golvstripper användes för att ta bort cirka 1000 m² vinylplattor. Vi använde ett 250 mm rakt heavy duty blad. Som du ser i videon lyfter BMS-150E plattorna enkelt i en enda passering.

Den användes också vid samma jobb för att ta bort 250 m² linoleumgolv. Linoleum är mycket flexiblare än vinyl så ett 100 mm kantskärande blad användes först för att göra parallella spår i golvbeläggningen. Sedan togs linoleumet bort mellan spåren med hjälp av ett 250 mm rakt heavy duty blad. Tack vare verktygshållaren med snabbkoppling byter du fort blad, vilket gör det enkelt att hitta det mest effektiva arbetssättet. Se bilder nedan.

På väldigt kort tid togs hela byggnadens golvbeläggning bort med golvstrippern BMS-150E! Allt som behövs är en enfas 230V strömförsörjning och du är igång! Dessutom kan du också koppla till en stoftavskiljare till vår golvstripper för att säkerställa en dammfri arbetsplats.

  • Golvborttagning med BMS-150E!

Copyright 2018 Blastrac BV | Hem | Översikt | Nyhetsbrev | Integritetspolicy