+46 (0)31 30 333 55    info@blastrac.se   

Den Orange Evolutionen²


FLER ALTERNATIV. MER DJUPGÅENDE EXPERTIS. ENADE FÖR ATT HJÄLPA DIG.

Husqvarna integrerar Blastrac- och Diamatic-utbudet av surface prep och golvlösningar under varumärket Husqvarna.

Husqvarna Construction meddelar i dag att man kommer att konsolidera sina varumärken inom surface prep och golvlösningar. Under de kommande åren kommer de nyligen förvärvade Blastrac- och Diamatic-produkterna, -tjänsterna och -lösningarna att ändras till varumärket Husqvarna och integreras i det globala Husqvarna-utbudet.

I januari 2021 slutförde Husqvarna förvärvet av Blastrac, ledande leverantör av golvutrustning och -lösningar för den globala bygg- och saneringsindustrin.

”Vi har nu byggt upp ett starkt team som strävar efter att leverera bästa möjliga upplevelse till alla våra kunder. Med vår samlade expertis och vårt bredare utbud är vi redo att hjälpa våra kunder och forma golvbranschen för framtiden”, säger Stijn Verherstraeten, Vice President Concrete Surfaces & Floors på Husqvarna Construction.

Det utökade utbudet kommer att förbättra Husqvarnas befintliga sortiment för surface prep och golvlösningar genom att Husqvarnas kunder och partners får tillgång till avancerade lösningar för blästring samt golvstrippers och golvfräsar. Blastracs kunder och partners får i sin tur tillgång till nya relaterade produkter som kompakterings-maskiner, betongläggningsutrustning, såg- och borrutrustning och demoleringsrobotar samt ett brett (digitalt) tjänsteutbud.

”Vi ser verkligen fram emot att ge våra kunder branschens bästa och bredaste golvlösningsutbud i kombination med vad som förmodligen är det mest kompetenta och passionerade teamet – under ett enda starkt varumärke. Vi kommer att bygga vidare på den kombinerade golvbehandlingsportföljen och kommer att investera i innovationsledarskap under de kommande åren för att se till att våra kunder alltid kan få hjälp av oss med att slutföra sitt arbete på det mest produktiva, hållbara och säkra sättet”, säger Stijn Verherstraeten.

Den första vågen med Blastrac- och Diamatic-produkter under det nya varumärket kommer att lanseras i mitten av 2022 och kommer att ytterligare forma och komplettera Husqvarnas sortiment med golvslipar, golvfräsar och golvstrippers. Den andra vågen, med planerad lansering våren 2023, kommer att innehålla blästringslösningar med tillhörande stoftavskiljare.

För mer information, kontakta:
Henrik Svärd
+46 70 9852152
henrik.svard@husqvarnagroup.com

Stig Fredriksson
+46 760 20 21 23
stig.fredriksson@husqvarnagroup.com

  • Den Orange Evolutionen²

Copyright 2018 Blastrac BV | Hem | Översikt | Nyhetsbrev | Integritetspolicy