Blastrac erbjuder ett komplett sortiment praktiska handhållna maskiner för många olika användningsområden. Våra handhållna maskiner är ideala för den perfekta finishen på alla jobb eller för gör-det-själv-projektet. Med sin slitstarka, lätta konstruktion kan Blastracs handhållna maskiner användas var som helst, på både horisontella och vertikala ytor. Dessutom har alla våra handhållna maskiner en mängd olika tillbehör för att passa alla olika krav.

Tack vare den speciellt utformade flexibla skyddskåpan är våra handhållna slipmaskiner nästan helt dammfria när de ansluts till en anpassad Blastrac stoftavskiljare. Blastrac har utvecklat ett komplett sortiment av slipmaskiner och diamantverktyg för bearbetning av alla golv och andra specifika applikationer.

ANVÄNDARVÄNLIG

Lättmanövrerad, minimum vibrationer och användarvänlig kontrollpanel. Tack vare de höjdjusterbara handtagen är det lätt att kontrollera maskinen. Plug & Grind! ………………………………………………………………………………………………………

ETT SLIPHUVUD

Det enkla sliphuvudet tillåter hela maskinens tryck fördelas på en enda diamantskiva. Detta gör maskinen perfekt för ”aggressiv” slipning. ………………………………………………………

DAMMFRI ARBETSMILJÖ

Alla Blastracs slipmaskiner ska anslutas till en industriell stoftavskiljare från Blastrac. Det innebär att du kan arbeta dammfritt och skapa en säker arbetsmiljö.

BRETT VERKTYGSSORTIMENT TILLGÄNGLIGT

Våra slipmaskiner är kompatibla med Diamag diamantverktyg. Detta gör att du kan använda maskinen för många olika slags applikationer. ……………………………………………………………………………………………………………………………………….

PERFEKT FÖR INDUSTRIGOLV

Kombinationen av det centrerade trycket och det hållbara diamantverktyget gör dessa maskiner perfekta för att samtidigt ta bort gamla beläggningar som man jämnar ut ytor.

GREEN TECHNOLOGY

Våra slipmaskiner, som alla andra Blastrac-maskiner, använder inga kemikalier eller slösar på värdefullt dricksvatten. ………………………………………………………