Våra golvstrippningsmaskiner är idealiska för renoveringsjobb. De är mycket effektiva, tysta och lätta att manövrera. Dessa Blastrac-maskiner kan ta bort de flesta (gamla) golvbeläggningar som parkett, klinker, linoleum, vinyl, matta, lim och takytmaterial.

MILJÖVÄNLIG

Det finns inga utsläpp och de är extremt tysta. Detta gör att arbetet kan fortsätta med andra yrkesgrupper och personal i närheten.

EFFEKTIV VID BORTTAGNING AV GOLVBELÄGGNINGAR OCH LIM

Inklusive linoleum, matta, vinyl, keramiska plattor, hartser och bitumeniserade beläggningar.

LÄTT ATT HANTERA OCH MANÖVRERA

De får enkelt plats genom standarddörrar och in i hissar. Av den anledningen är de idealiska för renoveringsjobb på övre våningar och platser med begränsad åtkomst. Blastrac har ett komplett sortiment av strippningsmaskiner och verktyg för avlägsnande av fasta och mjuka golvbeläggningar. Från den lilla men kraftiga gå-bakom stripparen med en bredd på 305 mm till den tunga körbara med en bredd på upp till 690 mm, finns det en Blastrac golvstripper som passar alla ändamål.

ANVÄNDARVÄNLIG

Både gå-bakom versionen och den åkbara versionen av våra golvstrippers är användarvänliga och skapar knappt några vibrationer.

LÅGT UNDERHÅLL

Alla Blastrac golvstrippers ger en snabb avkastning på investeringen; maskinkomponenter behöver sällan bytas ut.

STARK & KOMPAKT DESIGN

Blastrac golvstrippers är designade för att tåla tuffa tag med få driftstopp. Alla maskiner kan dessutom enkelt passera genom en standard dörröppning.

GREEN TECHNOLOGY

Våra golvstrippers, som alla andra Blastrac-maskiner, använder inga kemikalier eller slösar på värdefullt dricksvatten.

BLAD & MEJSLAR

Du kan välja mellan ett brett utbud av knivar och mejslar beroende på vilken typ av golvmaterial du vill ta bort. Fråga oss om råd!