Blastrac investerar ständigt i sin starka FoU-avdelning. Våra tekniker för bearbetning och underhåll av golv och andra ytor utvecklas internt. I utvecklingen av nya maskiner fokuserar vi på tre saker: användarvänlighet, kostnadseffektivitet och miljövänlighet.

Genom att prata med kunder över hela världen och förstå de problem de möter dagligen i olika projekt, granskar Blastrac ständigt nya marknadskrav och söker efter nya tillvägagångssätt som kan förbättra resultatet.

Användarvänlig Utrustning

Blastrac har lösningar för ytbehandling i varje storlek och för nästan alla områden. Genom att tänka efter före och titta på hur våra produkter används, ser vi vad våra användare saknar. Baserat på denna information vänder vi problem till möjligheter. Tack vare vårt breda nätverk av leverantörer kan vi också erbjuda avancerade tekniker, som tex. fjärrkontroll för svårtillgängliga eller farliga områden.

Miljövänlig Utrustning

Genom att vara miljövänlig visar Blastrac att det är ett varumärke för framtiden. De tekniker vi använder är helt mekaniska och därför mycket rena. Vi använder inga kemiska ämnen, och inget dyrbart dricksvatten används.

Allt detta innebär att Blastracs slogan: ”The innovators in surface preparation” inte bara är en slogan! Om du vill ha mer information om våra forsknings- och utvecklingsprojekt eller om du är intresserad av vad Blastracs FoU-avdelning kan göra för dig, kontakta ditt lokala Blastrac sälj & servicecenter.