MED VÅRA SÄLJ- OCH SERVICECENTER RUNT OM I VÄRLDEN OCH ETT STORT NÄTVERK AV DISTRIBUTÖRER OCH ÅTERFÖRSÄLJARE I BRANSCHEN STÅR VI BEREDDA ATT HJÄLPA DIG MED ALLA DINA YTBEARBETNINGSBEHOV, VAR SOM HELST OCH NÄR SOM HELST. KONTAKTA OSS IDAG FÖR MER INFORMATION OM ÄMNEN SOM: VÅRA TEKNIKER, RESERVDELAR, PRISER, KOSTNADER, UTBILDNING ELLER INFO OM ÅTERFÖRSÄLJARE.

FORSKNING & UTVECKLING

Blastrac investerar ständigt i sin starka R&D avdelning. Våra teknologier för att bearbeta och underhålla golv och andra ytor utvecklas kontinuerligt in-house av våra egna tekniker. I utvecklingsprocessen av nya maskiner fokuserar vi på tre saker: användarvänlighet, kostnadseffektivitet och miljövänlighet.

INKÖP

Under åren har Blastrac letat efter rätt underleverantörer som kan leverera den kvalitet som vi garanterar till våra kunder. Stora som små viktiga delar till våra maskiner tillverkas numera av underleverantörer med mångårig erfarenhet av produktion av delar till maskiner med hög precision och snäva toleranser.

PRODUKTION

Inte nog med att Blastrac utvecklar sina egna maskiner, verktyg och teknologier för ytbearbetning, vi tillverkar de själva till största delen också. Av alla chassidelar som vi använder i våra maskiner tillverkas över 80% i våra egna fabriker.

LOGISTIK

Tack vare vår skickliga logistikavdelning kan Blastrac leverera vilken maskin eller reservdel som helst, vart som helst i hela världen. Oavsett varornas storlek eller form hittar vi den mest kostnadseffektiva lösningen så att du får din beställning i tid.

MARKNADSFÖRING

Vår marknadsavdelning håller dig regelbundet informerad med ett nyhetsbrev om alla produktinnovationer, nya tjänster, specialerbjudanden och kommande evenemang. Dessutom deltar Blastrac i många mässor och håller själva ett brett spektrum av evenemang under hela året.

SERVICE & FÖRSÄLJNING

Vårt team av internationella specialister från hela världen svarar gärna på dina frågor och ger dig all information du behöver. De letar efter den bästa lösningen för din arbetsplats gällande kostnad, tid och produktivitet.

FINANS

Blastracs ekonomiavdelning har ett antal funktioner som bl.a. fakturering, hantering av betalningar, utgiftsövervakning, kreditgivaradministration samt att förse ledningen ekonomiska rapporter.

EFTERMARKNAD

Med våra sälj- och servicecenter runt om i världen och ett stort nätverk av distributörer och återförsäljare i branschen står vi beredda att hjälpa dig med alla dina ytbearbetningsbehov, var som helst och när som helst. Kontakta oss för mer information.